Japanske sportsbiler

Her finner du alle våre biler for salg: https://www.finn.no/car/used/search.html?orgId=1630005142NYHET: Japan Auto er som eneste leverandør i Norge ute med tilbud til sine kunder om å handle direkte fra de store bilauksjonene i Japan.
Vi vil fremdeles alltid ha et utvalg av biler stående klar for levering i Norge, men ønsker på denne måten å kunne tilby kunden det siste av hva som finnes i Japan til enhver tid, til lavest mulig pris.

Vi vil hver uke gå nøye igjennom bil-listene fra alle de store auksjonshusene i Japan for å finne de mest aktuelle bilene. Slik at du lettere kan finne din drømmebil. Vi ordner alt og sørger for at bilen din havner trygt i Norge uten problemer.
Vi garanterer for investeringen din ved at vi tar ansvar for at bilen havner på kaia i Norge som avtalt. 
Prisene på biler i Japan er utrolig lave sammenlignet med priser ellers i Verden.

Japan Auto AS ble stiftet tilbake i 2003 og har siden den gang importert nærmere 300 Japanske Sportsbiler. Vi har solgt biler til Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Irland og USA! Japan Auto AS har bl.a. stått bak importen av den verdenskjente bilen Top Secret Supra og masse andre drifting biler til førere som Kenneth Moen, Ola Jæger og Verdensmester i drifting Fredric Aasbø!

Vi vil også ha en del biler med skilt for veibruk, i tillegg til rene banebiler uten skilt.

Er du på jakt etter en spesiell bil som vi ikke har på lager? Send oss en mail til post@japanauto.no, eller også ring på tlf 90126600. 😊

Vi kan gi deg tilbud på finans og eventuelt forsikring.

Tar også innbytte! Ring oss  (tlf 90126600) eller send oss en mail til post@japanauto.no for en forespørsel. Sender du med bilder og gjerne registreringsnummer (Chassinr om det er en banebil) så får vi gitt deg et tilbud raskere.Back to top